Lähihoitaja hengityshalvaustiimiin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Haluaisitko päästä tekemään rauhallista työtä arvostetussa tiimissä ja yhdessä tietyssä kohteessa? Haemme nyt asiakkaallemme Muhokselle, Iihin ja Ouluun lähihoitajia, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja tai lääketieteen opiskelijoita hengityshalvaustiimiin 3- tai 2-vuorotyöhön. Kyseessä on sijaisuus, jonka kestosta voidaan neuvotella joustavasti sinun toiveidesi mukaan! Saat myös itse päättää, haluatko osa-aikaisen vai kokoaikaisen työsuhteen.

Työn ja kohteen kuvaus:

Hengityshalvaustiimissä lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona. Hengityshalvauspotilas tarvitsee ympärivuorokautista hengitystukihoitoa ja lähihoitajan tehtäviin kuuluukin mm. hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seurantaa.

Lisäksi lääkehoito sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluu työhön. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan toimintakyvyn tukemista ja hänen parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona, joten pääset tutustumaan häneen hyvin ja voitte yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella työtahtia.

Asiakas tarvitsee ympärivuorokautista tukea, joten toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään ma-su -akselilla 3-vuorotyössä tai 2-vuorotyössä. Mikäli sinulle kuitenkin sopii vain tietyt päivät tai vuorokaudenajat, on sekin mahdollisesti sovittavissa!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin tutkinto ja Valviran nimikelaillistus. Myös opiskelijat ja 3. vuoden lääketieteen opiskelijat huomioidaan haussa. Voimassa olevat LOVe- (tai muut vastaavat) lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne voidaan suorittaa myös asiakkaalla. Kokemus hengityshalvauspotilaan hoidosta ei ole välttämätöntä. Jokainen työntekijä perehdytetään kunnolla työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu hengityshalvaustiimi. Toivomme, että olet reipas, iloisen asenteen omaava henkilö!

MediPower tarjoaa:

Työllistyt sijaisuuteen ainakin aluksi meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä koko HR-tiimimme aktiivisen tuen koko työsuhteesi ajan. Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja kartuttaa arvostettua hengityshalvauskokemusta. Työssä pääset myös työskentelemään rauhassa ja tutustumaan asiakkaaseen hyvin, kun työskentely tapahtuu vain yhden asiakkaan kanssa ja hänen kotonaan. Pääset lisäksi vaikuttamaan omiin työaikoihisi sekä työtahtiisi ylipäätään.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa 040 195 2209. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut jo hakujalla.

Lisätiedot:

HR-trainee, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527199
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Ii, Muhos, Oulu