(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja hengityshalvaustiimiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Olisitko sinä pirteä ja luotettava Lähihoitaja joka nauttii vaihtelevasta työympäristöstä ja haasteista? Meillä saattaisi olla juuri sinulle sopiva työmahdollisuus tarjolla! Asiakkaamme etsii lähihoitajaa hengityshalvaustiimiin paikkaamaan vuoroja pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella. Kyseessä siis osa-aikainen työ, jossa töihin kutsutaan aina tarvittaeessa.

Työnkuvaus:

Tämä tehtävä on hoidollista asiakkaan kotona tehtävää työtä, jossa tulisi olla valmius käyttää hengityskonetta. Mikäli aiempaa kokemusta hengityskoneen käytöstä ei löydy, niin älä huoli, riittää kun olet nopea oppimaan, sillä koneen käyttöön opastetaan tarvittaessa. Hengityshalvaustiimiä on kolme ja olisi hyvä, jos työntekijä oppisi hoitamaan kaikkia kolmea potilasta. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa (klo 7-15, klo 14.-21.15 ja 20.30.-7.15), mutta vuoroissa voi myös olla pientä liukumaa.

Kirkkonummella työskennellessä työntekijällä tulisi olla ajokortti, koska työ on liikkuvaa. Influenssarokotus tulisi olla ja jos rokotusta ei löydy, niin vuorossa tulisi pitää suunenäsuojaa aina asiakkaan luona oltaessa. Tässä työssä tulisi myös olla LOVe-tentti suoritettuna ja näyttö lääkeluvista tullaan vielä antamaan asiakasyritykselle.

Haluamme tarjota:

MedinPowerin kautta työskennellessä saat käyttöösi meidän päivittäisen HR:n tuen, tuemme ja autamme sinua aina tarvittaessa. Välitämme työntekijöistämme aidosti ja arvostamme työtäsi. Tästä syystä haluamme tarjota sinulle työstäsi hyvän korvauksen. Tässä työssä sinut tullaan samaistamaan asiakasyrityksemme omaan henkilökuntaan ja saat heiltä tarvittavan tuen ja opastuksen. 

Hakuprosessi:

Mikäli nautit vaihtelevasta ja haasteellisesta työstä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! MediPowerin tiimi odottaa hakemustasi! :)

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto
p. 050 436 5452