Lähihoitaja hengityshalvaustiimiin, Seinäjoki
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Haluaisitko päästä tekemään rauhallista työtä arvostetussa tiimissä ja yhdessä tietyssä kohteessa? Haemme nyt asiakkaallemme Seinäjoelle lähihoitajaa hengityshalvaustiimiin sijaisuuteen. Sijaisuuden kestosta voidaan neuvotella joustavasti sinun toiveidesi mukaan. Myös työajat ovat sovittavissa!

Työn ja kohteen kuvaus:

Hengityshalvaustiimissä lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona, joka sijaitsee tässä tapauksessa Seinäjoen keskustassa. Hengityshalvauspotilas tarvitsee ympärivuorokautista hengitystukihoitoa ja lähihoitajan tehtäviin kuuluukin mm. hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seurantaa. Kyseessä on siis 3-vuorotyö, mutta halutessasi voit tehdä myös 2-vuorotyötä. 

Lisäksi lääkehoito sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluu työhön. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan toimintakyvyn tukemista ja hänen parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona, joten pääset tutustumaan häneen hyvin ja voitte yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella työtahtia.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi mieluiten olla valmis lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus. Voimassa olevat LOVe- (tai muut vastaavat) lääkeluvat katsotaan eduksi. Kokemus hengityshalvauspotilaan hoidosta ei ole välttämätöntä, mutta jonkinlaista kokemusta hoitotyöstä tulisi olla. Jokainen työntekijä perehdytetään kunnolla työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu hengityshalvaustiimi. Toivomme, että olet reipas, iloisen asenteen omaava hoitaja!

MediPower tarjoaa:

Työllistyt ainakin aluksi meidän MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi ja palkanmaksajasi. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä koko HR-tiimimme aktiivisen tuen koko työsuhteesi ajan. Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja kartuttaa arvostettua hengityshalvauskokemusta. Työssä pääset myös työskentelemään rauhassa ja tutustumaan asiakkaaseen hyvin, kun työskentely tapahtuu vain yhden asiakkaan kanssa ja hänen kotonaan. Pääset lisäksi vaikuttamaan omiin työaikoihisi sekä työtahtiisi ylipäätään.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös Whatsapp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469571
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki