Lähihoitaja hengityshalvauspotilaan hoitorinkiin
Med Group Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Elämä saattaa yllättää ja vierellä oleva hoitaja on silloin aarteista tärkein.
Hengityshalvauspotilaan ympärille rakennetaan tiimi joka valvoo ja hoitaa asiakastaan joka hetki. Tämä työtiimi kulkee asiakkaan vierellä, mutta välillä tiimin jäsenkin lomailee tai sairastuu ja apuun tarvitaan tuuraajaa. Voisitko se olla sinä?

Asiakkaamme ONNIhoiva hakee Espoon hengityshalvaustiimiin lähihoitajia satunnaisiin keikkavuoroihin ja eri pituisiin sijaisuuksiin.

Työ on vastuullista potilaan kotona tapahtuvaa ympärivuorokautista tehostettua hoitotyötä kolmessa eri vuorossa. Työtehtäviin sisältyy kaikissa asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Työhön toki perehdytetään erittäin hyvin, mutta siinä pärjätäkseen on työntekijällä oltava vahva ammatillinen itsetunto ja hyvät yhteistyötaidot.

Palkka maksetaan yksityisen sosiaalialan TES:n mukaan, G19C. Tämän lisäksi tehtävässä maksetaan 200 euroa/ kk tehtäväkohtaista lisää.

Työhön edellytetään hoitoalan tutkintoa ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työssä onnistuminen edellyttää myös reipasta ja ystävällistä palveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-tentin ja/tai ensiapukoulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen hoitotyöstä tai asiakkaiden kotona työskentelystä.

ONNIn tiimissä vallitsee hyvä työilmapiiri ja henkilöstön hyvinvointia pidetään tärkeänä. ONNIn arvot luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus näkyvät päivittäisessä työssä.

Tervetuloa osaksi välittävää, ammattitaitoista ja energistä onnilaisten joukkoa!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464092
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa