(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsimme nyt Helsingissä sijaitsevaan ikäihmisten palvelutaloon lähihoitajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään syyskuun lopussa. Hakijalla on mahdollisuus työllistyä joko määräaikaiseen sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä hyvien yhteyksien varrella sijaitseva palvelukeskus, jossa tarjotaan monipuolisesti asumispalveluita virkistyslomista ja hyvinkin itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutukseen. Nyt kohteeseen etsitään uutta lähihoitajaa työskentelemään yhdessä talon ryhmäkodeista. Työllistytkin nimenomaan tiettyyn ryhmäkotiin, eli pääset hyvin tutustumaan hoidettaviin asukkaisiin ilman ympäriinsä juoksemista talossa. 

Asukkaita autetaan tarpeiden mukaan heidän arjessaan ja työnkuvaan kuuluukin mm. hygieniassa, lääkehoidossa, ravitsemisessa ja muissa arjen askareissa auttaminen sekä kuntoutus. Lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja siinä avustaminen ovat osa työnkuvaa. Työ on 2-vuoro tai 3-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan.

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitajaksi. Aiempi työkokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa vakituisen työpaikan tai sijaisuuden viihtyisässä ja paljon kehuja niin omaisilta kuin henkilökunnalta keränneessä palvelukeskuksessa, johon on erinomaiset yhteydet. Mahtava työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat mukavan ja merkitykselliseltä tuntuvan työviikon! Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös kattavan perehdytyksen. Lisäksi työpaikka tarjoaa erilaisia kulttuuri- ja virike-etuja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, jätäthän hakemuksen jo tänään! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta, voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa 044 716 4779. Täytämme paikan heti, kun sopiva hoitaja löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen. Kerro myös, milloin voisit aloittaa työt.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi