Lähihoitaja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Haagaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakkaallemme tai olla työsuhteessa ensin esimerkiksi kuuden kuukauden ajan MediPowerin kautta. Työn aloitus on joustavasti sinun toiveet huomioiden kesäkuun alussa/aikana. 

Työnkuvaus: 

Kohde on ikäihmisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa vuoden jokaisena päivänä. Asukkaille pyritään järjestämään yksilöllinen hoito kodinomaisissa olosuhteissa. Kyseessä on 2-vuorotyö, mutta oman halukkuutesi mukaan voi mahdollisuus olla myös 3-vuorotyöhön. Tässä tehtävässä lähihoitajan tehtäviin kuuluu kaikki perushoidolliset tehtävät. Tämä työ ei sisällä siivousta eikä vaatehuoltoa. Asukkaiden käytössä ovat kirjasto, kuntosali, saunatilat, vaatehuoltotilat ja erilliset oleskelutilat. Heillä on halutessaan mahdollisuus osallistua erilaisiin liikuntatuokioihin, joten tässä kohteessa on aktiviteetit kunnossa!

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset.

Tarjoamme:

Pääset osaksi mukavaa työtiimiä ja saat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn täysillä viikkotunneilla. Kohteessa sinut perehdytetään työtehtäviin huolellisesti. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348760
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki