(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja - Helsinki, Espoo
Invalidiliiton Asumispalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Toimimme lähes 1400 ammattilaisen voimin 40 toimipaikassa ympäri Suomen. Validia Asuminen haluaa olla arvokkaan elämän rakentaja. Etsimme yhdessä Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n kanssa lähihoitajia Helsingin ja Espoon toimipisteisiin. Tarjoamamme työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja tehdään suoraan Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n kanssa. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja on yhteydessä työnhakijoihin jo hakuajan aikana.

Tarvitsemme sinua!

Monipuolinen työnkuva kaipaa myös monipuolista tekijää. Oletkin etsimämme henkilö, mikäli
  • sinulla on hyvä fyysinen kunto, sillä toimenkuva pitää sisällään liikuntarajoitteisten henkilöiden tukemista, ohjaamista ja avustamista
  • sinulta löytyy huumorintajua, napakkuutta ja sopeutumiskykyä, sillä asiakkaiden ikä ja elämäntilanteet vaihtelevat suuresti
  • puhut ja kirjoitat suomen kieltä, sillä työ pitää sisällään asiakastietojen kirjaamista asiakastietojärjestelmään
  • haluat kehittää toimintaa ja tuoda tullessasi positiivista energiaa työympäristöön
Koulutukseltasi olet esimerkiksi lähihoitaja tai henkilökohtainen avustaja. Arvostamme työkokemusta, mutta meille tärkeintä on asenne ja halu oppia uutta. Tästä syystä toivomme sinun hakevan tehtävään, vaikka koulutuksen jälkeistä työkokemusta ei olisikaan vielä ehtinyt kertyä.

Validia Asuminen

Työnantajana Validia Asuminen pystyy tarjoamaan sinulle ison työnantajan edut ja käytössä on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus. Henkilökunnan hyvinvointia tuetaan muun muassa liikunta- ja kulttuuriseteleillä, kouluttautumismahdollisuuksilla ja kattavalla työterveyshuollolla. Työyhteisö on monipuolinen ja avoin, toivottaen tervetulleiksi uudet työyhteisön jäsenet. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta elämäntilanteen mukaiset toiveet ja joustot otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuorosuunnittelussa. Validian asumisyksiköt sijaitsevat Helsingin Jätkäsaaressa, Kannelmäessä, Porslahdessa, Kallahdessa, Pohjois-Haagassa sekä Espoon Lintukorvessa ja Kauklahdessa - kerrothan hakemuksessa tarkemmin toiveistasi työn sijainnin osalta.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 31.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi