Lähihoitaja, Helsingin sairaalaan (5 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme Helsingin sairaalaan Malmille lähihoitajien erimittaisiin sijaisuuksiin osastoille ja varahenkilöstöön lähihoitajia, lähihoitaja-tai sairaanhoitaja opiskelijoita. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Työ osastolla on kolmivuorotyötä ja varahenkilöstössä kaksivuorotyötä.

Malmin 5 osastoa ovat 25 paikkaisia geriatrisia akuuttiosastoja, joissa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti sairastuneita potilaita. Potilaat tulevat osastoille hoitoon pääsääntöisesti HUSin Malmin päivystyksen kautta. Hoitotyö osastoilla on monipuolista liittyen potilaan akuutin sairauden hoitamiseen sekä toimintakyvyn edistämiseen ja turvallisen kotiutuksen toteuttamiseen.

Varahenkilöstössä työalueena ovat Malmin sairaalan 5 osastoa tai Suursuon sairaalan 8 osastoa. Varahenkilö tekee työvuorosuunnitelmansa mukaiset vuorot osastolla, jolla on hoitohenkilökunnan äkillinen puutosvuoro.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykenet työskentelemään moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. Lisäksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja ammatillista työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen sairaalan osastolla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Meiltä saat työterveyshuollon palvelut ja työsuhdematkalippuedun sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Haastattelut aloitetaan hakemusten saavuttua.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto, lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelija. Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Opiskelijoilta edellytämme voimassa olevaa opiskeluoikeutta.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Ylihoitaja Mari Muhonen, p. 050 341 7080, mari.muhonen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot