(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Haukilahdenrannan asumisyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ammattitaitoiseen ja työtään jatkuvasti kehittävään joukkoon kehitysvammaisten ryhmäkotiin. Työ on jaksotyötä, joka sisältää aamu-, ilta- ja yötyötä sekä viikonlopputyötä.


Työpaikan nimi: Haukilahdenrannan asumisyksikkö

Työaika: Jaksotyö, 116 h 15 min / 3 viikkoa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävään valitulta edellytetään lääkehoitosuunnitelman mukaisten lääkehoitokoulutusten ja näyttöjen suorittamaista kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta työskentelystä vammaisten henkilöiden parissa.

Haukilahdenrannan asumisyksikkö tarjoaa asumisvalmennusta ja lyhytaikaista hoitoa espoolaisille kehitysvammaisille asiakkaille. Asumisyksikössä on yhdeksän lyhytaikaisen hoidon/asumisvalmennuksen paikkaa ja yksi kriisipaikka. Työ on monipuolista asiakkaiden hyvinvoinnista ja perushoidosta vastaamista sekä asumiseen ja arjen hallintaan liittyvien taitojen harjoittelun ohjaamista. Lähihoitaja osallistuu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaiden palvelu- ja hoitosuunnitelmien laatimiseen.