Lähihoitaja / Härmälän kotihoito
Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito Härmälä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2021

Etsimme lähihoitajaa, jolla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja halu oman työn kehittämiseen. Härmälän kotihoidossa pyrimme tukemaan asiakkaita oman näköiseensä elämään ja mahdollistamaan heidän arjessa selviytymisensä kotona.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen toimeen Härmälän kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa lähihoitaja työskentelee hoitotyön toteuttajana ja varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen asiakkaan omassa kodissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa: aamu- ja iltavuoroissa arkena ja pyhänä.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, huumorintajua, joustavaa ja avointa asennetta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, mutta voit olla myös vasta-alkaja. Tiimissä työhön kyllä perehdytetään ja opastetaan. Härmälässä on hyvä olla -tavoitteemme kertoo sen, että arvostamme yhteisöllisyyttä, halua kehittää ja kehittyä hoitotyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi luetaan voimassa oleva B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta välimatkoja käyntien välillä on mahdollista kulkea myös linja-autolla ja polkupyörällä.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin kello 9 - 15 kotihoidon esimies Terhi Kallonen puh. 050 570 2013 ja palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu. Hakuaika päättyy 19.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin kello 9 - 15 kotihoidon esimies Terhi Kallonen puh. 050 570 2013 ja palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot