(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Hämeenlinnaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Etsitään ahkeraa lähihoitajaa sijaisuuteen asiakkaallemme Hämeenlinnaan. Toiveissa olisi noin 1-3 kuukauden mittainen sijaisuus, mutta halutessasi on mahdollista sopia myös pidempiaikaisesta sijaisuudesta. Kohde on moderni palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista vammaisille henkilöille. 

Työnkuvaus: 

Työ pitää sisällään liikuntavammaisten tukemista, ohjaamista ja avustamista yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työ on 2-vuorotyötä. Tässä tehtävässä myös omaisten ja viranomaisten kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeässä roolissa. 

Edellytämme:

Työ on ihmisläheistä, joten toivomme työntekijältä iloista asennetta sekä työtä että asukkaita kohtaan. Arvostamme myös kuntouttavaa työotetta ja oma-aloitteisuutta. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa (myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan) ja Valviran laillistusta, lääkehoidon hallintaa sekä suomen kielen kohtalaista osaamista. 

Tarjoamme: 

Haluamme tarjota miellyttävän työilmapiirin merkityksellisen työn parissa. Tämän lisäksi saat kilpailukykyisen palkan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Samalla saat arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Lisäksi tarjolla on HR tiimimme päivittäinen tuki ja apu. 

Hakuprosessi: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti esittää tuntipalkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660