Lähihoitaja, Haaga 1 kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Tehtävän kuvaus

Hei lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, tule meille töihin!

Haemme Haaga 1 kotihoitoon lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa opintovapaan sijaisuuteen 7.6.-31.10.2021 (tai sopimuksen mukaan). Perehdytämme sinut kokeneen lähihoitajan matkassa ensipäivät tutustuen tiimiin, kotihoidon työhön ja asiakkaisiin.

Lähipalvelualueemme sijaitsee vehreässä Pikku-Huopalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakkaat asuvat 1,5 km säteellä kotihoidon toimistolta Pikku-Huopalahden, Etelä-Haagan ja Niemenmäen alueella. Matkat voit taittaa kävellen, pyörällä tai autolla. Käytössämme on myös sähköpyöriä.

Hoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Kotihoidossa opit joka päivä jotain uutta. Päivittäiset työtehtäväsi pitää sisällään muun muassa asiakkaiden päivittäisissä toiminnoissa avustamista, sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja muistisairaan asiakkaan kohtaamista.

Työyhteisömme on positiivinen, innostava ja toisiaan tukeva. Meillä työskentelee 22 lähi- tai perushoitajaa, 5 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa, työnsuunnittelija ja kotihoidon ohjaaja. Tiimimme on jaettu neljään pikkutiimiin, jota kutakin tiimiä luotsaa oma sh/th. Meillä on myös oma fysioterapeutti, jonka kanssa kehitämme hoitotyötä kuntouttavaan suuntaan.

Haaga 1 kotihoidossa on mahdollisuus tehdä Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja, jolloin työpäivät ovat 9 tunnin mittaisia ja vapaapäiviä on 8 päivää / 3 viikkoa. Työ on kaksivuorotyötä.

Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen ja osaamisen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijalla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon esihenkilö Maiju Rantala p. 050 326 4331 tai maiju.rantala@hel.fi. Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451522
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki