(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, geriatrinen akuuttiyksikkö, osa-aikainen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala, Akos2

Sairaalakatu 1 E, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Etsimme moniammatilliseen tiimiimme geriatrisesta akuuttihoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa osa-aikaiseen (45 %) sijaisuuteen.

Akuutti geriatrinen yksikkö toimii Peijaksen sairaalassa yhdessä kotisairaalan kanssa. Hoidamme yli 55- vuotiaita vantaalaisia, joilla on perusterveydenhuollon keinoin hoidettava akuutti sairaus. Potilaat tulevat meille Peijaksen päivystyksen kautta ympäri vuorokauden. Pyrimme mahdollisimman nopeaan kotiutumiseen ja toimimme  yhteistyössä muiden potilaan hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien toimijoiden kanssa. 

Meillä on 28 potilaspaikkaa ja vakituista hoitohenkilökuntaa 23. Lisäksi yksikössä työskentelee viisi fysioterapeuttia, toimintaterapeutti ja sosiaalihoitaja. Arvostamme avoimuutta ja kollegialisuutta työyhteisössämme. Työn luonne vaatii paineensietokykyä jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan yksilöllisen perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden ja työyhteisön parhaaksi.  

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan akuutti geriatriseen yksikköön!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä toimii kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen (45 %)

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Stenman Katariina
0503181568
katariina.e.stenman@vantaa.fi

Niina Aikio-Valovirta
0503121605

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.