(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, geriatrinen akuuttiosasto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Peijaksen sairaala, Akos 1

Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme sinua lähihoitaja!

Haemme reippaaseen ja moniammatilliseen joukkoomme geriatrisesta akuuttihoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Osastollamme pääset työskentelemään moniammatillisesssa työyhteisössä ja pääset kehittämään ammattitaitoasi. 

Akuutti geriatrinen yksikkö toimii Peijaksen sairaalassa yhdessä kotisairaalan kanssa. Hoidamme yli 55- vuotiaita vantaalaisia, joilla on perusterveydenhuollon keinoin hoidettava akuutti sairaus. Potilaat tulevat meille Peijaksen päivystyksen kautta ympäri vuorokauden. Pyrimme mahdollisimman nopeaan kotiutumiseen ja toimimme yhteistyössä muiden potilaan hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien toimijoiden kanssa. 

Meillä on 20 potilaspaikkaa ja vakituista hoitohenkilökuntaa 16, lisäksi yksikössä työskentelee viisi fysioterapeuttia, toimintaterapeutti ja sosiaalihoitaja. Arvostamme avoimuutta ja kollegialisuutta työyhteisössämme. Työn luonne vaatii paineensietokykyä jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan yksilöllisen perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden ja työyhteisön parhaaksi. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kolmivuorotyö


Yhteystiedot:

Akos1 osastohoitaja
Aikio-Valovirta Niina
0503121605
niina.aikio-valovirta@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Varahenkilöstön osastonhoitaja
Noora Laurikainen
noora.laurikainen@vantaa.fi
0405388266
Tavoitettavissa arkisin klo. 8-16.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.