(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja-Fysioterapeutti
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018
Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun SAGA-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi ja Raumalla yksi. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Lisäksi talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Lisäksi lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Saga Palvelutalo Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käpylinnassa on korkeatasoisia asuntoja senioreille. Talossa on 85 huoneistoa sekä 24-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Saga Käpylinnaan ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJA-FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääosin päivätyötä, mutta voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta sekä lähihoitajan että fysioterapeutin tutkintoa ja hygieniapassia. Eduksi luetaan aiempi kokemus ikääntyvien parissa työskentelemisestä. Tuot mukanasi vankan ammattitaidon ja taidon aktivoida asukkaitamme toimintakyvyn ylläpitämiseen sekä yksilökuntoutuksen että ryhmäkuntoutuksen keinoin. Toimit hoivatiimeissä kuntoutuksen asiantuntijana.

Toivomme sinulta mm. kiinnostusta ikäihmisiin, kykenemistä muistisairaiden kanssa toimimiseen, kiinnostusta kehittää kuntouttavaa toimintaa, kykyä tehdä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä, kykyä vetää erilaisia ryhmiä (kuten tuolijumppa, vesijumppa, erilaiset kuntosaliryhmät), kykyä kartoittaa asukkaiden apuvälineiden tarvetta, osaamista ergonomiakoulutuksen antamiseen ja ohjaamiseen työntekijöitä oikeaan ergonomiseen työskentelytapaan sekä kotona selviytymisen arviointiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Johtaja Tuula Korhonen, p. 040 6719813

Hakuaika päättyy 15.2.2018 tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.