(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Etäkotihoito, 2 sijaisuutta
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä etäkotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme etäkotihoitoon kahta lähihoitajaa määräaikaisiin sijaisuuksiin, koska toiminta järjestetään vielä jatkoprojektina. Etäkotihoito projektissa työskentelevät ovat etusijalla työtehtäviä täytettäessä, kun/jos etäkotihoito toiminta vakinaistetaan. Toimipisteemme sijaitsee tällä hetkellä Espoon Sairaalassa. Tulet työskentelemään osana 7 henkilön tiimiä.

Lähihoitajan työ etäkotihoidossa on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen asiakaslähtöisen palvelutarpeen arvioinnin mukaista, videovälitteisesti tapahtuvia hoitotyön menetelmiä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.
Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä etäkotihoidon työstämme.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotihoidon Resurssipooli, Etäkotihoito. Espoon Sairaala

Työaika: 116 h15 min/ 3 viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ja ajokorttia.

Arvostamme sujuvaa ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.

Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.