Lähihoitaja Espooseen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Hoitoalan ammattilainen! Etsitkö sijaisuutta, jonka kesto on joustava? Haemme nyt Espoon Tapiolassa sijaitsevaan hoivakotiin lähihoitajaa sijaisuuteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sijaisuuden kesto voidaan sumplia hakijan toiveen mukaan. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut työskentelemään kohteessa vähintään reilun 3 kuukauden ajan.

Huom! Yli kolme kuukautta kestävässä kokoaikaisessa työsuhteessa maksamme sinulle ylimääräisen 200€ suuruisen bonuksen. Nyt jos koska kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Tapiolassa sijaitseva neljä ryhmäkotia käsittävä ikäihmisille suunnattu hoivakoti. Kohteessa tarjotaan tehostettua palveluasumista ja useilla asukkaista on muistisairauksia.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniasta huolehtiminen sekä lääkehoito. Kohteen ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot ja täten myös aktiivinen ulkoilu asukkaiden kanssa onkin osa lähihoitajan arjen työnkuvaa. Työ on 2-vuorotyötä ja hoitajavahvuus on 0,6.

Kohteessa on myös oma keittiö ja ateriat valmistetaan paikan päällä. Kohteeseen työllistyvä lähihoitaja saa kuitenkin keskittyä nimenomaan hoitotyöhön, sillä mm. pyykkäykset ja ruoanlaitot kuuluvat pääasiallisesti hoiva-avustajien työnkuvaan. Lisäksi lähihoitajien kanssa kohteessa työskentelee sairaanhoitajia ja fysioterapeutti.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Lisäksi aiempi työkokemus ikäihmisten ja erityisesti muistisairaiden henkilöiden parissa katsotaan eduksi. On mahtavaa jos sinulta löytyy jo lääkeluvat valmiina ja voimassa olevina, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omia taitojasi lähihoitajana moniammatillisessa työyhteisössä. Työkohteessa keskitytään vahvasti kodikkuuteen ja lämpöiseen tunnelmaan sekä yhdessä tekemiseen. Hyvä henki ja arvostava ilmapiiri ovat toiminnan keskiössä! Sijaisuus on joustava, sillä saat itse päättää sen pituuden. Voit toivoa esimerkiksi 6kk, 9kk tai 12kk sijaisuutta.

Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen ja mikäli haluat, niin voit ensin aloittaa kohteessa vaikka keikkalaisena, tehdä muutaman vuoron ja katsoa, miten työt lähtevät rullaamaan. 

Työsuhde on meidän MediPowerin kautta ainakin ensimmäisen 6 kuukauden ajan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joka maksetaan sinulle 2 viikon välein. Ollessasi MediPowerin työntekijänä tiimimme on myös tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä pestistä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian sivujemme kautta! Lisäksi voit laittaa meille viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse, jos haluat kysyä jotain ensin. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Täytämme 2 lähihoitajan paikkaa mahdollisimman pikaisesti sopivien osaajien löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1388085
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo