(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Espoonlahden hoivakoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Lähihoitajana Espoonlahden hoivakodissa vastaat monipuolisesti asukkaiden hyvinvoinnista. Päivittäiseen työskentelyysi kuuluu asukkaiden aktiivisen ja mielekkään arjen toteuttaminen yksilöllisten hoito- ja palvelusuunnitelmien mukaisesti. Olet kiinnostunut asukkaiden elämänhistoriasta ja osaat huomioida sen päivittäisessä toiminnassa. Tärkeä osa työtäsi on erilaisten ryhmä- ja harrastetoimintojen suunnittelu ja toteutus. Toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaan, asukkaan omaisten sekä muiden ammattilaisten, kuten sairaanhoitajien ja laitosapulaisten kanssa. Toimit omien asukkaiden omahoitajana, jolloin vastaat mm. RAI -arvioinneista ja palvelusuunnitelmista.

Työ Espoonlahden hoivakodissa on 2-vuorotyötä.

Espoon kaupungin työntekijänä sinulla on käytettävänäsi Espoon kaupungin henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu, matkalippu, kimppajumpat, maksuton uinti espoolaisissa uimahalleissa ja työterveyshuollon palvelut.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Haastatteluun voidaan kutsua hakuaikana.

Työpaikan nimi: Espoonlahden hoivakoti

Työaika: 116h 15 min/3 vko

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään: Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja sitoutumista palvelukonseptin mukaisen toiminnan toteuttamiseen, Valviran rekisteröintiä sekä hyvää suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta, aktiivisuutta ja sekä myönteistä asennetta ja luovuutta harrastetoiminnan järjestämiseen.

Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan hyväksytysti lääkehoitosuunnitelman edellyttämät
lääkehoitokoulutukset ja luvat mahdollisimman nopeasti (LOVe-LOP), mutta viimeistään kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Tehtävään valittu allekirjoittaa työpaikan pelisäännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä.
Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoidosta/palveluasumisesta, uusien toimintakäytöntöjen kehittämisestä sekä luovista työskentelytavoista. Odotamme tehtävään valitulta aktiivista roolia uusien ideoiden ja kehittämisajatusten suhteen.
RAI ja Lifecare osaaminen katsotaan eduksi.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.