Lähihoitaja, Espoon sairaalan haavanhoito- ja psykogeriatrinen osasto 1
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Kiinnostaako sinua haavanhoito tai psykogeriatrian haasteet tai jopa molemmat? Meillä on mahdollisuus päästä kehittymään niin haavanhoidon kuin psykogeriatrian alueilla erinomaiseksi hoitotyön osaajaksi. Osastolla tukenasi on hyvin toimiva ja osaava moniammatillinen tiimi.

Sairaalamme on vasta muutaman vuoden vanha, joten tilat ovat uudenaikaiset ja valoisat. Osastomme potilailla on kaikilla yhden hengen huoneet. Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito- sekä yleisgeriatrisia potilaita. Haavaosastolla pääset kehittymään mm. haavan puhdistamisessa, alipaineimu- ja toukkahoidoissa sekä erilaisten paikallishoitotuotteiden käytössä. Psykogeriatrisella osastolla pääset kehittämään osaamistasi muisti- ja käytösoireisten potilaiden hoitotyön osa-alueilla.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin sekä yksikössä käytettäviin järjestelmiin.

Työ alkaa 17.5 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.
Tule iloiseen ja osaavaan joukkoomme kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa lääkelupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta sekä haavanhoito- ja psykogeriatrista osaamista.

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja sekä kotona asumisen tukipalvelu. Espoon sairaalassa hoidetaan espoolaisten lisäksi Kirkkonummen ja Kauniaisten ikääntyneitä kuntalaisia. Espoon sairaalassa työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä.
Espoon sairaalan osastoilla on 247 potilaspaikkaa. Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelee kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Kaikkea kuntoutusta ohjaa potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet. Espoon sairaalassa toimii myös kotisairaala, sekä geriatrian poliklinikka ja palliatiivinen poliklinikka. Kotisairaala järjestää sairaalatasoista hoitoa potilaan kotiin. Poliklinikoilla tutkitaan, hoidetaan ja tuetaan asiakkaita erilaisissa elämäntilanteissa.

Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451687
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo