Lähihoitaja, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Tervetuloa Espoon sairaalan Resurssikeskukseen lähihoitajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn varahenkilöstössä sairaalan eri yksiköissä!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017.

Resurssikeskus palvelee Espoon sairaalan kaikkia osastotoimintoja sekä polikliinisiä ja kotiin vietäviä palveluita tavoitteenaan turvata osaava henkilöstö yksiköihin äkillisissä henkilöstöpuutoksissa.

Lähihoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varahenkilöstöltä edellytetään joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä sairaalan ammattilaisten kanssa.

Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen sairaalan eri toimintojen sisällä, sillä työskentelykenttänä sairaala kattaa useita eri osaamisalueita. Meillä työskennellessäsi pääset toimimaan haava- ja psykogeriatrian, ortopedian, neurologian sekä infektioiden hoidon erikoisalueilla.

Työ on 2-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työhön sairaalan eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin järjestelmiin. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään:
Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta.

Aiempaa voimassaolevaa lääkelupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta sairaalatyöskentelystä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot