Lähihoitaja, Espoon sairaala, Resurssikeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Tervetuloa Espoon sairaalan Resurssikeskukseen lähihoitajaksi!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Sairaalamme on vasta muutaman vuoden vanha, joten tilat ovat uudenaikaiset ja valoisat.

Resurssikeskus palvelee Espoon sairaalan kaikkia osastotoimintoja sekä polikliinisiä ja kotiin vietäviä palveluita tavoitteenaan turvata osaava henkilöstö yksiköiden äkillisissä henkilöstöpuutoksissa. Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen sairaalan eri toimintojen sisällä, sillä työskentelykenttä kattaa useita eri osaamisalueita.

Lähihoitajana työskennellessäsi pääset toimimaan haava- ja psykogeriatrian, ortopedian, neurologian sekä infektioiden hoidon erikoisalueilla. Toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat osaltasi potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varahenkilöstöltä edellytetään joustavuutta, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä sairaalan ammattilaisten kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta sairaalatyöskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Työ on 2-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työhön sairaalan eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin laitteisiin ja järjestelmiin. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Työaika: 114 h 45 min/ 3 viikkoa, jaksotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta.
Edellytämme myös aiempaa voimassaolevaa lääkelupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään monialaiseksi osaajana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot