Lähihoitaja, Espoon sairaala, osasto 2
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Etsimme lähihoitajia 1-6 kuukauden sijaisuuksiin Espoon sairaalan ortopediselle kuntoutusosastolle 2.

Lähihoitajat toimivat osana moniammatillista tiimiä ja vastaavat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimin kanssa. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä Kotoa kotiin -periaate.

Meillä potilas on pääosassa: hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti ja potilaan aktiivista kuntoutusaikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella. Ortopedisella kuntoutusosastolla hoidetaan ortopedisia kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta erilaisissa yksiköissä.

Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Sijaisuudet täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytäthän hakemuksesi huolella ja lähetät sen mahdollisimman pian.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Ortopedinen kuntoutusosasto 2
Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:
- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto
- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto
- Kotisairaala
- Liikkuva sairaala LiiSa
- Kotiutustiimi
- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/ESPOONSAIRAALA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot