Lähihoitaja, Espoon sairaala, osasto 1
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Kiinnostaako sinua haavanhoito tai psykogeriatrian haasteet vai jopa molemmat? Meillä on mahdollisuus päästä kehittymään niin haavanhoidon kuin psykogeriatrian alueilla erinomaiseksi hoitotyön osaajaksi. Osastolla tukenasi on hyvin toimiva ja osaava moniammatillinen tiimi.

Haavaosastolla pääset kehittymään mm. haavan puhdistamisessa, alipaineimu- ja toukkahoidoissa sekä erilaisten paikallishoitotuotteiden käytössä. Psykogeriatrisella osastolla pääset kehittämään osaamistasi muisti- ja käytösoireisten potilaiden hoitotyön osa-alueilla.

Sairaalamme on vasta muutaman vuoden vanha, joten tilat ovat uudenaikaiset ja valoisat. Potilaillamme on kaikilla yhden hengen huoneet. Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito sekä yleisgeriatrisia potilaita.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin sekä yksikössä käytettäviin järjestelmiin.

Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule iloiseen ja osaavaan joukkoomme kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto, osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/ 3 viikkoa, jaksotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Nimikesuojattu lähihoitaja

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Positiivista ja innostavaa työotetta, kehittämismyönteisyyttä

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:

- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto

- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto

- Kotisairaala

- Liikkuva sairaala LiiSa

- Kotiutustiimi

- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot