Lähihoitaja, Espoon sairaala osasto 1
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Kiinnostaako sinua haavanhoito tai psykogeriatrian haasteet tai jopa molemmat? Meillä on mahdollisuus päästä kehittymään niin haavanhoidon kuin psykogeriatrian alueilla erinomaisiksi hoitotyön osaajaksi. Osastolla tukenasi on hyvin toimiva ja osaava moniammatillinen tiimi.

Sairaalamme on vasta muutaman vuoden vanha, joten tilat ovat uudenaikaiset ja valoisat. Potilaillamme on kaikilla yhden hengen huoneet. Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito sekä yleisgeriatrisia potilaita. Haavaosastolla pääset kehittymään mm. haavan puhdistamisessa, alipaineimu- ja toukkahoidoissa sekä erilaisten paikallishoitotuotteiden käytössä. Psykogeriatrisella osastolla pääset kehittämään osaamistasi muisti- ja käytösoireisten potilaiden hoitotyön osa-alueilla.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin sekä yksikössä käytettäviin järjestelmiin.

Työ alkaa 27.09.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule iloiseen ja osaavaan joukkoomme kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto, osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/ 3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta sekä haavanhoito ja psykogeriatrista osaamista.

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.
Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.
Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/ESPOONSAIRAALA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot