(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Espoon kotihoidon resurssipooli
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä Espoon kotihoidon resurssipoolissa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme Espoon kotihoidon resurssipooliin 3 lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään. Toimipisteemme sijaitsee Tuomarilassa monipuolisten kulkuyhteyksien varrella, mutta työskentelemme ympäri Espoota ja työ voidaan aloittaa alueellisen kotihoidon eri toimipisteiltä. Työskentely tapahtuu tarpeen mukaan alueellisen kotihoidon eri alueilla.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Resurssipoolissa työskentely tapahtuu asiakkaan luona ja jokainen työpäivä on erilainen. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa. Resurssipoolissa työskentelee 3 lähihoitajaa arki-iltaisin ja 3 lähihoitaja viikonloppu aamuisin, viikonloppuisin ei ole iltavuoroja,
Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme.

Työpaikan nimi ja osoite: Resurssipooli, Tuomarilantie 19, 2 krs

Työaika: 116 h15 min/ 3 viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ja ajokorttia.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.

Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.