(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Espoon keskuksen kotihoitoon
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon lähihoitajia kesäsijaisuuksiin ajalle 4.5-30.9.2020.Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4).
Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma.
Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn
Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä : aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.
Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta


Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito ( Kalajärvi, Kauklahti, Muurala, Suvela)

Työaika: 116.45 min/ 3 vko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. TAI
Lähihoitaja opiskeluista suoritettu vähintään 60 opintopistettä, lääkelaskut ja hoito ja huolenpito

Tehtävässä edellytetään: Ajokorttia

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Positiivista asennetta, tiimityötaitoja , kokemusta vanhustyöstä

Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4)