(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Esperi Koti Päivälehto, Hartola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme LÄHIHOITAJA.

Esperi Koti Päivälehto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, päivä- ja työtoimintaa sekä avohuollon ohjausta pääasiassa kehitysvammaisille henkilöille. Asukaspaikkoja on 26. Koti sijaitsee Hartolan keskustan tuntumassa. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan palvelukodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Kokeneet hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vammaistyön ammattilaisia, jotka toteuttavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa asukkaille.

Haemme Päivälehtoon kokoaikaista innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mahdollisuus tehdä myös pelkkää aamu- tai iltavuoroa.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vammaisten asiakkaiden parissa työskentelystä. Pidämme erityisen tärkeänä aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen. Katsomme eduksi tukiviittomien osaamisen. Toivomme sinulta joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Henkilöstötutkimuksemme mukaan parasta Esperillä työskentelyssä on kollegoiden auttaminen ja keskinäinen arvostus.

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.12.2018. 

Tervetuloa kasvavaa joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Heidi Johnson, heidi.johnson@esperi.fi tai 050 9179964.

Esperi on Savuton Työpaikka