(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Esperi Hoivakoti Tilkka, Helsinki
Esperi Care Tilkka

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Otsikoiden takana ikäihmiset elävät arkeaan.
Arkea maustavat viriketuokiot, joissa hernepussit ja pallot vilahtelevat tuoden niveliin vetreyttä sekä itseluottamusta omiin kykyihin. Kissat ja koirat käyvät tartuttamassa energiaansa ja kädentaitoryhmä antaa mielelle luvan olla luova. Suuret parvekkeet takaavat turvallisen ulkoilun ja kukkien hoito muistuttaa rakkaasta puutarhanhoidosta.
Kuntosalia ja saunaa unohtamatta arki on Tilkassa asukkailleen ja hoitajille mukavaa.

Asiakkaamme Esperi Care Oy hakee Hoivakoti Tilkkaan hoitajaa takaamaan ikäihmisten laadukkaan arjen jatkossakin.

Tilkka, Helsingin Huopalahden historiallinen keskussotilassairaala tarjoaa asumispalveluja neljässä eri hoivakodissa.

Työt on mahdollista aloittaa joustavasti ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin kello 7.30–20.30:n välille. Työntekijöillä on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihinsa, jolloin työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on helpompaa.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä koko tiimin ja esimiehen tuen. Esperi Carella jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä ja jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen. Tilkassa on meneillään useita eri kehitysprojekteja, jotka tuovat mukavan lisän työpäiviin.

Työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa CityShopparin hyvät edut ympäri Suomen ja Virike-etu liikuntaan sekä kulttuuriin.

Tilkka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Rakennuksessa on ravintola, jossa on päivittäin tarjolla vaihtuva ja maukas lounas.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi suomen kielen taitoa, lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus perustuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen (lähihoitaja G19C) huomioiden kokemusvuosi- ja vuorokohtaiset lisät.

Lisääthän hakemusta jättäessäsi jo kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut etähaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.