Lähihoitaja, eripituisia sijaisuuksia, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Lähihoitaja, eripituisia sijaisuuksia, 2 tehtävää

Työavain 2-237-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019 kello 15:45
Espoon sairaala, Osasto 2 , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako Sinua työ Espoon sairaalan kuntoutuksen tuotantoyksikössä? Haemme lähihoitajia ortopediselle kuntoutusosastolle lyhyt- ja pitkäaikaisiin lähihoitajien sijaisuuksiin. Ortopedisellä kuntoutusosastolla on 60 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Osasto on aloittanut toimintansa 7.3.2017, joten pääset mukaan kehittämään toimintatapoja ja -kulttuuria uudelle osastolle. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat potilaan laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa kotiin -periaate. Moniammatillisesti ja yhdessä potilaan kanssa laadittu hoito- ja kuntoutussuunnitelma tavoitteineen ohjaa toimintaamme. Sairaanhoitajana olet osa moniammatillista työryhmää. Haemme ammattitaitoista sekä motivoitunutta hoidon ja kuntoutuksen osaajaa. Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja kokonaistilanteiden hahmottamista ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa. Tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla edellytetään olevan rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2167,12 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h / 3 vko, kolmivuorotyöLisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Nina Tuuras
046 877 3657

Palveluvastaava Kaisu Myllykoski
043 827 1811


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251950
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa