Lähihoitaja, Avokuntoutuspalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Kuvaus tehtävästä: Lähihoitajan tehtävä sijoittuu avokuntoutuspalvelujen keskitetyn ajanvarauksen tiimiin, jonka tehtävänä on huolehtia eri toimintojen uusien aikojen varaamisesta sekä tarvittavista muutoksista ajanvarauskirjoilla. Ajanvarauksen käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Lisäksi osa ajoista varataan Kutsu-järjestelmän kautta. Ajanvarauksen lisäksi tehtävään kuuluu esimerkiksi toimistotehtäviä, mm. tilausten tekemistä.

Työpaikan nimi: Avokuntoutuspalvelut


Työaika: 114.75 h/ 3 viikon aikana

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Laillistettu lähihoitaja

Arvostamme hyvää asennetta ja taitoa asiakaspalveluun, organisointitaitoja sekä paineensietokykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.


Terveyspalvelut

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot