Lähihoitaja, Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Kuvaus tehtävästä: Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikössä tarvitaan lähihoitajaa työskentelemään kuntouttavalla työotteella asiakkaiden kanssa.

Asiakkaat tulevat Espoon sairaalasta, kotoa, hoivakodista tai sosiaali- ja kriisipäivystyksen kautta. Nestori ohjaa asiakasvirtaa Auroranmäkeen.

Lähihoitajan tehtävänä on toimia moniammatillisessa tiimissä lääkärin, sairaanhoitajan, palveluohjaajan ja fysioterapeutin kanssa. Lähihoitaja tekee asiakkaista tulohaastattelun ja väliarvioinnin. RAI-mittaria käytetään vain muutamalle asiakkaalle enää. Auroranmäki on osa Vanhusten palvelujen Pitkäaikaishoidon organisaatiota.


Työpaikan nimi: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Työaika: 116,15/3 vk, pääsääntöisesti kolmivuorotyö.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytetään voimassaoleva Love-Lop lääkelupa tai sitoutuminen sen suorittamiseen koeaikana.

Arvostamme kokemusta kuntouttavasta hoitotyöstä sekä kykyä innostaa, ohjata ja tukea asiakasta. Arvostamme halua ja kykyä sitoutua hyvään yhteistyöhön moniammatillisen henkilökunnan kanssa.


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot