(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Attendo Mäntyhovi Mäntyharju
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme nyt Lähihoitajia Mäntyharjulle, voit työskennellä joko kokoaikaisena ja vakituisena, tai määräaikaisena osa-aikaisena tai keikkalaisena. Mikä parhaiten soveltuu sinun elämänrytmiisi.

Etsimme sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia lähihoitajia Attendo Mäntyhoviin Mäntyharjulle monen muotoisiin työsuhteisiin.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Tartu nyt mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Tarjolla on haastava työ, viihtyisä työympäristö ja mahdollisuus kehittyä työssäsi.

Työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua seuraavia töitä:

  • hoivan ja hoidon perustehtävät

  • asukkaiden yksilöllisen elämän avustaminen ilolla ja luovuutta käyttäen

  • omaisyhteistyö

  • tiimityön kehittäminen yhdessä työyhteisön kanssa

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina. Haastattelut aloitamme jo hakuprosessin aikana, joten olethan nopea. Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.