(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Amuri-Pyynikin kotihoito
Kotihoito Pyynikki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kotihoidon työntekijä työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta, vastuullisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Amurin ja Pyynikin kotihoidossa suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen.

Työskentely tapahtuu kotihoidossa kahdessa vuorossa: aamu- ja iltavuoroissa arkena ja pyhinä.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.
Edellytämme LOVe- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista, lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Amuri: Kotihoidon esimies Sirpa Haapalehto sirpa.haapalehto@tampere.fi p. 050 3010378
Pyynikki: Kotihoidon esimies Päivi Seppä paivi.seppa@tampere.fi
p. 050 5767538