(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Akuutti arviointi- kotikuntoutusyksikkö AAKU

Kielotie 11, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 18.02.2018 tai sopimuksen mukaan -


Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja lähihoitajan vakinaiseen työsuhteeseen Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikköön.

Akuutti arviointitiimin lähihoitajan työtehtävinä ovat mm. mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveystilan tai toimintakyvyn muutoksissa ja varhainen kotiutuminen sairaalasta. Akuutti arviointitiimi arvioi asiakkaan tarvitseman hoidon- ja palveluntarpeen ja hoitaa häntä määräajan kotona tai asumisyksiköissä. Palvelumme tukevat kotona asuvien toimintakykyä, itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta.

Yksikkö toimii moniammatillisesti yhteistyössä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa koko Vantaan alueella. Yksikössä toimitaan moniammatillisessa tiimissä. Yksikössä kehitetään tuettua sairaalasta kotiutumista arviointijakson keinoin, etähoivaa sekä kotikuntoutusta.

Lähihoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiin. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen hoivaan ja hoitoon osallistuminen, tiimin ja koko työyhteisön kehittäminen yhdessä uusien työkavereidesi kanssa. Taitojen ja osaamisen lisäksi pidämme tärkeänä intoa ja halua oppia uuttaa ja kehittää omaa osaamistasi. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja siksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen tehtävään.

Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan ja aikaisemman kokemuksen kotiin annettavista palveluista. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Akuutissa arviointi- ja kotikuntoutusyksikössä työskentelevät kotihoidon esimies, 3 sairaanhoitajaa, 5 lähihoitajaa, toimintaterapeutti ja 4 fysioterapeuttia. Työ on 2-vuorotyötä. Lähihoitajat liikkuvat autolla koko Vantaan alueella.

Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan uusia ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme ajotaitoa ja ajokorttia.

Luemme eduksi: Love-lääkeluvan ja aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parissa.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2134,09 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan jaksotyö


Yhteystiedot:
Tuija Vilkko, Kotihoidon esimies
p. 0438252155, tuija.vilkko@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Mia Jalonen-Tuovila, Kotihoidon esimies
p. 0406615325
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15,


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.