(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja äitiysvapaan sijaisuuteen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Turkuun liikunta- ja aivovammaisten tehostettuun palveluasumiseen lähihoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen alkaen marraskuun alusta ja ainakin 7.3.2019 asti. Tarjolla on täydet tunnit ja kyseessä on kolmivuorotyö. 

Kohde sijaitsee Uittamon kaupunginosassa, johon on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja paikka omalle autolle.  Yksikössä on 15 asukaspaikkaa ja työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä. Työsuhteessa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Odotamme hakijalta lähihoitajan tutkintoa ja mielellään aiempaa kokemusta vammaistyöstä. Hakijalla tulee olla myös voimassa oleva Valviran laillistus ja lain mukainen rokotesuoja. Toivomme ahkeraa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja hoidollisen osaamisen lisäksi. Myös suomenkielen osaaminen on välttämätöntä työssä onnistumisen kannalta.

Jos koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään ja haluat ympärillesi mukavan työyhteisön, niin laita pikaisesti hakemusta. Perehdytys työhön mahdollista jo lokakuun lopussa! Lisätietoja tarvittaessa: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717