(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja äitiyslomasijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Esperi Hoivakoti Aapo tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua paljon hoivaa ja hoitoa tarvitseville ikääntyneille. Asukkaaksemme voi tulla myös lähikuntien palveluseteleillä. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi tarjoamme tehostettua lyhytaikaista, turvallista ympärivuorokautista hoivaa ja viihtyisää asumista esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle ikäihmiselle sekä omaishoitajien vapaapäivien ja lomien ajaksi. Hoivakoti Aapo on valmistunut vuonna 2014. Hoivakoti Aapo sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella entisellä laidunmaalla Nurmijärven kirkonkylän tuntumassa.

Haemme Hoivakoti Aapoon LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaisuuteen ajalle 6.10.2018-31.12.2019 3-vuorotyöhön. Työ alkaa 6.10.18 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperillä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sari Lehtosuo, sari-lehtosuo@esperi.fi, 050 515 0953.

Haku päättyy 21.9.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.