Lähihoitaja äitiysloman sijaisuuteen Turkuun
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Lähihoitaja! Haluaisitko työskennellä sijaisena joustavasti kauniissa ja luonnonläheisessä hoivakodissa Turun Hirvensalossa? Etsimme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa äitiysloman sijaisuuteen ikäihmisten pariin. Sijaisuus on noin 1 vuoden pituinen, alkaen mieluiten kesän 2021 aikana. Sijaisuuden aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat kuitenkin joustavat.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on muistisairaille ikäihmisille suunnattu, viihtyisä ja kotoisa hoivakoti Turun Hirvensalossa. Kohde on jaettu kolmeen pienkotiin, ja yhteensä kodeissa asustaa n. 25 asukasta. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille tehostettua palveluasumista. Yksikön palveluihin kuuluvat viihtyisän ja turvallisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, rentoutushetket sekä niin kulttuurinen, kuin myös terapeuttinen toiminta useissa eri muodoissa. Kohteessa on myös oma geriatrian ja neurologian erikoislääkäri.

Haemme kohteeseen lähihoitajaa äitiysloman sijaisuuteen. Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Työ on 2-vuorotyötä (aamut ja illat) koko viikon akselilla ma-su.

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. On eduksi, jos sinulla on jo kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Sinulta tulisi löytyä hygieniapassi, ja lisäksi voimassa olevat lääkeluvat, tai valmius suorittaa luvat heti työn aloituksen yhteydessä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin mielenkiinto ikäihmisen parissa työskentelyä kohtaan, sekä avoin ja reipas asenne!

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Työn aloituksen yhteydessä saat vakihenkilökunnalta kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen sekä mielekkään ja turvallisen työnteon sijaisuuden aikana. MediPower tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joka maksetaan sinulle kahden viikon välein. HR-tiimimme on tukenasi koko rekryprosessin, että sijaisuutesi ajan, ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostilla. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti, kun sopiva hoitaja löytyy!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470372
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku