Lähihoitaja (9) / Kaukajärven kotihoito, kesätyö
Tampereen kaupunki, Kotihoito- ja asumispalvelut, Kotihoito Kaukajärvi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Kaukajärven kotihoidossa on neljä tiimiä joissa terveydenhoitaja vastaa yhdessä hoitajien, lääkärin sekä kuntoutuksen ammattilaisten kanssa asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitämisestä sekä terveydenhoidosta. Asiakkaiden kuntouttaminen on meille tärkeää. Alueellamme on kerrostalo- omakotitalo- ja rivitaloasutusta, joissa kuljemme autoilla, pyörällä ja kävellen.

Haemme yhdeksää lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa Kaukajärven kotihoitoon ajalle 3.5.-30.9.2021.

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.Tavoitteena on ottaa asiakkaan omat voimavarat mahdollisimman hyvin huomioon. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ammattipätevyys tarkistetaan. Toivomme kykyä tehdä työtä itsenäisellä työotteella sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kotihoidon tuntemus ja B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimies Elina Nikkilä puh. 0505300087 elina.nikkila@tampere.fi ja vastaava sh Laura Ranta puh. 0408004087 laura.ranta@tampere.fi

Hakuaika päättyy 28.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kotihoidon esimies Elina Nikkilä puh. 0505300087 elina.nikkila@tampere.fi
Vastaava sh Laura Ranta puh. 0408004087 laura.ranta@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot