(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (9 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Beskrivning av jobbet

Tule käynnistämään ja kehittämään kanssamme uutta Humalistonkadun ryhmäkotia!
Haemme lähihoitajia uuteen Humalistonkadun ryhmäkotiin 23.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Humalistonkadun ryhmäkoti tarjoaa erilaisia tilapäisen asumisen mahdollisuuksia: asumis-, lyhytaikais- ja kriisijaksopalveluja, asumisvalmennusta sekä asumisen polun suunnittelun palveluja. Asiakkaat ovat eri ikäisiä psykososiaalista- ja emotionaalista tukea tarvitsevia. Jokaisella asiakkaalla on omannäköisensä elämä, joka muodostuu asiakkaan omista toiveista ja tarpeista lähtevistä asioista: opiskelu, työ, vapaa-aika, harrastukset, sosiaaliset suhteet, elämisen ja asumisen taitojen harjoittelu. Asiakkaillamme on valinnan vapaus toteuttaa itseään ja vaikuttaa oman elämänsä päätöksiin.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tukeminen hoitotyön-, ohjauksen- ja kuntoutuksen keinoin. Huolehdit turvallisen lääkehoidon ja lääkinnällisen kuntoutuksen toteutuksesta, seurannasta ja arvioinnista ja lisäksi tehtäviisi kuuluu myös kodinhoidollisia tehtäviä. Teet yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkoston kanssa. Asiakastietojärjestelmänä meillä on Effica ja hoitoisuusmittarina Rafaela.

Työryhmässä on eri ammattialojen edustajia, kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia. Teemme työtä neljässä tiimissä ja työskentelemme kolmessa vuorossa. Työvuorossa työntekijöitä on kerrallaan 4-6 ja yövuoroissa työskennellään pareittain. Työvuorosuunnittelussa pyrimme ottamaan toiveesi huomioon ja meillä on mahdollisuus tehdä myös esim. osa-aikatyötä. Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi, koska asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on omat vastuualueensa, esim. tilausten tekeminen tai työvuorolistojen laatiminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut mm. edullisen työsuhdeasunnon, työsuhdematkalippuedun sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: muun kielitaidon, haasteellisten tilanteiden hallinnan ja lisäkoulutukset sekä Autisminkirjon tuntemuksen ja perushoidollisen osaamisen.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Johtava ohjaaja Minna Hyvönen p. 040 661 6788 minna.h.hyvonen@hel.fi Tavoitat minut parhaiten 9 - 14 välillä arkisin.