(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (7 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Koskelan kotihoitoon lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan 29.7.2019 alkaen. Haastattelut aloitetaan 22.7.2019 ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Teet kotikäynnit ensimmäisen viikon ajan yhdessä perehdyttäjäsi kanssa tutustuen alueeseen ja asiakkaisiimme. Samalla aloitat lääkelupaprosessin. Perehdytys jatkuu tämän jälkeen yksilölliset tarpeet huomioiden ja opastusta voit kysyä keneltä tahansa. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta. Omaa osaamista on mahdollisuus hyödyntää tiimin erityistehtävissä. Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Lähihoitaja toteuttaa ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta. Hän vastaa vastuuasiakkaittensa kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteuttaa ja arvioi asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja/ tai lääkärin kanssa. Lähihoitaja laatii hoitosuunnitelman ja hoito- ja palvelusuunnitelman sekä pitää niitä ajan tasalla käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Hän hallitsee myös sairaanhoidollisia toimenpiteitä esimerkiksi insuliinipistokset, verensokerin mittaus, haavahoito, katetrointi, verenpaineen mittaus ja trakeostomian hoito. Tarvittaessa hän huolehtii asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 57 hoitoalan ammattilaista ja 3 esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella. Olemme mukana kehittämässä tiimejä itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, jossa työntekijät itse laativat työvuorot. Esimiestyössä kehitämme jaettua johtajuutta. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa. Pilotin aikana etsimme uusia toimintatapoja "yhteinen työ - yhteinen asiakas" teemalla.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun, ammattia tukevaa koulutusta ja työsuhdeasunnon tarvittaessa. Voit tutustua henkilöstöetuihin sivulla helsinkirekry.fi. Lisätietoa kohdasta löydät videon, jossa kerromme millaista lähihoitajaa Koskelan kotihoitoon etsimme.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
Myös valmistuvat lähihoitajat huomioidaan. Haastattelut aloitetaan hakuaikana.

Kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivulla on julkaistu hoitajatesti, joka on rakennettu työnhakijoita varten. Käy tekemässä hoitajatesti, niin sinullekin selviää millainen hoitaja olet: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä yli 6 kuukauden sijaisuuteen hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2294,47 e/kk/ valmistuneet