Lähihoitaja 6kk sijaisuuteen Ouluun
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Oletko uusia haasteita etsivä iloinen lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelija? Haemme nyt asiakaskohteellemme Ouluun liikuntavammaistyöstä kiinnostunutta hoitajaa kuuden kuukauden sijaisuuteen. Työkohteeseen on hyvät yhteydet ja se sijaitsee muutaman kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Toivomme, että voisit aloittaa huhtikuun 2021 aikana ja työskennellä noin kuuden kuukauden ajan syyskuuhun 2021 saakka.

Työnkuvaus:

Työkohde on liikuntavammaisille aikuisille suunnattu palveluasumiskohde, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista. Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Kohteessa on myös lyhytaikaisen asumisen paikkoja.

Työ pitää sisällään perushoidollisia tehtäviä, lääkehoitoa sekä yleistä arjen sosiaalista ja ohjauksellista tukea. Myös virike- ja päivätoiminnan suunnittelu sekä toteuttaminen ovat merkittävä osa työtä. Päivätoimintaa suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Kohteen ympärillä on hyvät esteettömät ulkoilumaastot, joista pääsee nauttimaan työpäivän lomassa asukkaiden kanssa ulkoilemisen yhteydessä. Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta myös 2-vuorotyöhön on mahdollisuus, jos se kohtaa paremmin sopivan hakijan toivetta. Lääkeluvat voi suorittaa tai uusia kohteessa!

Toivomme:

Toivomme, että olet joko valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 2/3-osaa eli 120 osp lähihoitajaopinnoista suorittanut alan opiskelija. Toivomme, että sinulla on reipas asenne ja vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä ollaan paljon kontaktissa niin kollegoiden kuin palveluasumisen asukkaiden kanssa. Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa.

Tarjoamme:

Tässä työpaikassa kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille tähän 6kk sijaisuuteen. Työrooli tarjoaa sinulle joustavan sijaisuuden viihtyisässä ja vuonna 2020 ajanmukaistetussa palvelutalossa, johon on erinomaiset yhteydet ja jossa palvelut ovat lähellä. Saat kollegoiksi ahkeria ja sitoutuneita hoitajia, jotka perehdyttävät sinut hyvin työn aloituksen yhteydessä. Hyvä työporukka ja merkitykselliset työtehtävät takaavat mielenkiintoisen työviikon. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille, joten saat kaikki tämän yksityisen toimijan työnantajaedut käyttöösi. Jos sinulla ei ole voimassa olevia lääkelupia, niin se ei ole myöskään este, sillä tämän sijaisuuden yhteydessä pääset uusimaan tai suorittamaan LOVe-lääkeluvat, jotka ovat kerralla 5 vuotta voimassa! Meillä MediPowerilla tukenasi on koko rekryprosessin ajan innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti vaikka WhatsAppissa viestitse 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Meille voi myös aina pirauttaa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438613
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu