Lähihoitaja (6) /Onninkoti, Särkänkoti, Toivonkoti
Orivesi, Onninkoti, Särkänkoti, Toivonkoti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Oletko sydämellinen hoitaja, joka haluaa tehdä kokonaisvaltaista hoitotyötä ikäihmisten parissa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoavassa yksikössä? Tule Orivedelle.

Vahvistamme Oriveden tehostetun palveluasumisen ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostuneita ja asiakaslähtöisiä lähihoitajia vakituisiin toimiin Onnin-, Särkän- ja Toivonkotiin.

Toivomme sinun olevan iloinen ja innostunut kehittämään asiakkaidemme arkea ja pyhää. Työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös tietotekniikan peruskäyttötaitoja, ryhmätyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Tehtäviin valituilta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa ja koronarokotuksia. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävistä antaa palveluesimies Leena Ruotsalainen (Onninkoti), puh. 040 637 7542 palveluesimies Tea Kärnä (Särkänkoti), puh. 040 536 5448, osastonhoitaja Katja Salomaa (Toivonkoti), puh. 050 569 7774 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. puh. 050 401 2257.

Haku päättyy 1.2.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi
On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävistä antaa palveluesimies Leena Ruotsalainen (Onninkoti), puh. 040 637 7542 palveluesimies Tea Kärnä (Särkänkoti), puh. 040 536 5448, osastonhoitaja Katja Salomaa (Toivonkoti), puh. 050 569 7774 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. puh. 050 401 2257.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot