(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (6) / Kotihoito Linnainmaa, kesätyö
Ikäihmisten palveluryhmä / Kotihoito Linnainmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Kotihoidon lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tule mukaan meidän tiimiimme, tekemään Linnainmaan alueen ikäihmisille parempaa arkea!

Haemme kuutta lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa Linnainmaan kotihoitoon ajalle 1.5.-30.9.2021.

Työskentely kotihoidossa edellyttää hoitajalta ystävällistä ja lempeää asiakkaan kohtaamista, sekä rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Kotihoidon lähihoitaja toimii osana hoitajatiimiä. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitaja osallistuu yhteistyössä asiakkaan, alueen terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ja alueen asiakasohjaajan kanssa asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen ja toimii lähipalvelualueensa hoitotyön toteuttajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Edellytämme voimassaolevaa lääkehoitolupaa tai Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista. Eduksi katsotaan B-ajokortti sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Anu Luotonen, puh. 040 800 4933 ja vastaava sairaanhoitaja Emmi Parkkinen, puh. 041 730 3251. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palveluesimies Anu Luotonen, puh. 040 800 4933 ja vastaava sairaanhoitaja Emmi Parkkinen, puh. 041 730 3251. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.