(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja 50%
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Tehtävän kuvaus

Meillä on vuoden loppuun avoinna 50% lähihoitajan sijaisuus, joka mahdollisesti jatkuu kevättalvella. Mahdollisuus tehdä myös 70% työsuhde 12.1.2020 saakka.

Lähihoitajan 50% sijaisuudessa pääset vaikuttamaan työvuoroihisi kaksivuorotyössä, työ sopii hyvin hoitovapaalla olevalle ja opiskelijalle! Palkkaus 2 294,47 e/ kk, - 50% tai - 30% työsuhteesta riippuen.

Lähihoitajana teet monipuolista työtä asiakkaan kotona asiakkaan perushoidosta ja sairaanhoidosta huolehtien. Tukesi on tiimi ja monialaiset yhteistyökumppanit. Alueellamme toimii 15 lähihoitajaa, 3 sairaan-/terveydenhoitajaa. Työtilamme sijaitsevat lähellä Puistolan asemaa, asiakkaamme asuvat Tapanilan, Fallkullan ja Töyrynummen alueilla, jonne kuljemme autoilla, pyörillä, julkisilla liikennevälineillä tai jalan - tilanteen mukaan. Perehdytämme sinut tehtävääsi!


Tutustu kotihoitotyöhön: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto tai riittävät opinnot lähihoitajan toimimiseen opiskelijana. Valmistuneelta lähihoitajalta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Suosittelemme influenssarokotteen ottamista.

Luemme eduksi: mahdollisuuden suorittaa LoveLop sairaanhoidollisetn toimenpiteiden luvat, kotihoidon tuntemus.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen, sanna.ylonen@hel.fi, p. 050 402 0511