(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajia työ- ja vuosiloma sijaisiksi mukaviin työyhteisöihimme Riistavuoren seniorikeskukseen. Työt alkavat 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako sinua ikäihmisten kuntoutus, somaattisten, muistisairaiden tai psykogeriatristen ikäihmisten hoito? Riistavuoressa toimivat ympärivuorokautista hoitoa tarjoavat arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammihovi, muistisairaiden ikäihmisten ryhmäkodit Tupasvilla, Selja-, Paatsama- ja Angervokodit, psykogeriatrinen ryhmäkoti Metsäkoto ja palveluasunnot DE sekä varahenkilöstö.

Lähihoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä. Lähihoitajan työssä painottuvat asukkaiden perushoidolliset työt sekä toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa. Työ on kolmivuorotyötä. Työvuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Edellytämme sinulta kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Tule osaksi osaavia tiimejämme mahdollistamaan asiakkaidemme ja asukkaidemme hyvää arkea!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tai lähihoitajaopiskelija, jolla lääkehoito sekä hoidon ja huolenpidon jakso suoritettuna.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Anu Immonen, p. 040 334 0781, anu.immonen@hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/riistavuori