Lähihoitaja (5) / Oriveden kotihoito
Ikäihmisten palveluryhmä, Orivesi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Haemme Oriveden kotihoitoon lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva- ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa tai etäyhteyksin teknologiaa hyödyntäen, joten työ vaatii itsenäistä työotetta, teknologiamyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja Kipu) ja näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin tai
alan opiskelija, jolla on 2/3 opinnoista suoritettuna.

Kotihoidossa suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä. Eduksi katsotaan myös joustavuus, oma-aloitteisuus, myönteinen suhtautuminen teknologiaan ja B-ajokortti.

Lisätietoja sijaisuuksista antaa kotihoidon esimies Tiina Turunen, puh. 040 133 9265 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi

Haku päättyy 31.8.2021.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja sijaisuuksista antaa kotihoidon esimies Tiina Turunen, puh. 040 133 9265, palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot