Lähihoitaja (5) / Koukkuniemen asumispalvelut
Tampereen kaupunki, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Koukkuniemen vanhainkoti palvelee tamperelaisia ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Koukkuniemen vanhainkodin Urpula-talon kaksikymmentäpaikkaiselle pitkäaikaisosastolle kaivataan työkaveriksi vakituiseen työsuhteeseen viittä vanhustyöstä innostunutta lähihoitajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?
Koet ammattiylpeyttä osaamisestasi ikäihmisten parissa, tartut haasteisiin myönteisesti ja luot tiimissä vahvaa me-henkeä. Kolmivuorotyö, tarvittavat ICT-taidot sekä joustava asenne muutoksiin on ominaista sinulle.

Mitä tarjoamme sinulle?
Osastolla on vahva osaaminen autonomisen työvuorosuunnittelun saralla ja pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Työkaverit ovat iloista, tekeväistä ja ammattitaitoista porukkaa ja avoimen keskustelun kulttuuri on meille tärkeää.

Lähesty meitä rohkeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä.

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitaja Satu Mikkola puh. 040 806 3737 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 9.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitaja Satu Mikkola puh. 040 806 3737 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot