Lähihoitaja (4) / Viinikan kotihoito
Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito Viinikka

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Edellytämme valittavilta ammattilaisilta kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Hoitotyö on ihmisläheistä työtä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmätyötä ja joustavaa työotetta.

Haettavana on neljä lähihoitajan vakituista toimea kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on hoivatyötä asiakkaan omassa kodissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva-ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa. Työ tehdään Viinikan kotihoidon alueella, tarvittaessa työvuoro voidaan tehdä muussakin kotihoidon tiimissä Tampereen kaupungin alueella. Kotihoidon työntekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVE- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481 ja kotihoidon esimies Katri Valkiala puh. 050 552 6057. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Haku päättyy 23.11.2021. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelupäällikkö Merja Korpi puh. 050 309 4481 ja Viinikan kotihoidon esimies Katri Valkiala puh. 050 552 6057

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot