(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Saamme uusia lähihoitajavakansseja kuntouttavan arviointiyksikköön. Nyt haemme lähihoitajia Herttoniemen toimistoon.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin, emmekä ajattele perehdytyksen päättyvän viikon tai kahden kuluttua, vaikka yksin jo käyntejä teetkin. Pyrimme työskentelemään Lean- toimintamallien mukaisesti. Meillä työyhteisöt opettelevat autonomista työvuorosuunnittelua.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio-, ja toimintaterapeutteja. Tiimissä toimii lähiesimies ja yksikköä johtaa päällikkö.

Kuntouttava arviointiyksikkö koostuu kahdesta tiimistä, toinen on Herttoniemen toimisto (idän ja pohjoisen alueet) ja toinen Laakson toimisto (etelän ja lännen alueet). Herttoniemen toimisto sijaitsee Herttoniemen sairaalan tiloissa (os. Kettutie 8). Osa käynneistä tehdään tiimin autoilla. Lisäksi meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polkupyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä. Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta halua sitoutua uuden toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, uudistumis-, oppimis-, ja toteuttamiskykyä, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on myös mukana rekrytoinnissa. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Ajokortti ja käytännön ajotaito.

Luemme eduksi:

Pegasos-tuntemus, moniammatillisen tiimityön ja kuntouttavan hoitotyön osaaminen, kokemus toiminnan kehittämisestä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Marianne Koivunen, palveluvastaava itä-pohjoinen, p. 09 310 45064, marianne.koivunen@hel.fi