Lähihoitaja (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Tehtävän kuvaus

Olemme Helsingissä Koskelan lähialueella toimiva kolmen kotihoidon lähipalvelualueen yksikkö. Etsimme nyt joukkoomme lähihoitajia kotihoidon työtehtäviin. Meillä on tarjolla on eripituisia sijaisuuksia ja sinulla on mahdollisuus työskennellä sinun elämäntilanteesi huomioivalla tavalla. Tarjoamme työsuhteita monin eri vaihtoehdoin alkaen joustavasta työajasta yhteisölliseen työvuorosuunnitteluun.

Kotihoito on työnä itsenäistä ja monipuolista. Osana hoitotiimiä toteutat ja suunnittelet ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta. Pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi hoitotyön useilla eri alueilla. Aikaisempi kokemus kotihoidosta ei välttämättä ole tarpeen, sillä tiimeissämme perehdytetään työtehtäviin perusteellisesti. Lääkelupaprosessin aikana sinut perehdytetään työssä tarvittaviin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin, esim. insuliinin pisto ja haavahoito. Alueellamme pärjäät mainiosti myös ilman ajokorttia.

Yhteinen tavoitteemme on suunnitella ja toteuttaa pääsääntöisesti ikäihmisten tarpeisiin vastaavaa laadukasta hoitotyötä. Kuulut osana sairaanhoitajien, fysioterapeuttien, lääkäreiden ynnä muiden hoitoalan ammattilaisten muodostamaa työryhmää. Työssä toimit tärkeänä lenkkinä hoitotyön ketjussa ja turvaamassa asiakkaidesi päivittäisen hyvinvoinnin. Hyvä yhteishenki vallitsee kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen ja liikumme tiimistä toiseen tarpeen mukaan. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella.

Lähetämme linkin videohaastatteluun jo hakuaikana ja täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, niin kerromme lisää. Huomioimme myös loppusuoralla olevat lähihoitajaopiskelijat.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 12 kk:n määräaikaisessa tehtävässä tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi:
Työ- tai harjoittelukokemus vanhustenhoidosta tai kotihoidosta sekä Pegasos ja PegasosMukana -järjestelmien osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Nina Hukio p. 050 402 5642 Kotihoidon ohjaaja Johanna Mäntyniemi p. 050 401 2967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316143
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki